sobota 14. listopadu 2020

Deníček.. občasníček.. Zpravodajský **Můj** zde N. 1

( 14.11.2020 ) : ČESKÁ

POLITICKÁ, MEDIÁLNÍ, scény ty.. a nejen ony.. jsou, jak tak sleduji, prolnuty, nejedenkrát, mnohdy, Rádoby temnomagijními okultními zvyklostmi, ve snaze ovládat okolí, davy. Prolnutě hnilobou svou tou. Vyvěrající i z negramotnosti v oblastech, kde tomu je zapotřebí.. například
v negramotnosti ve víře a v tápání, odklonění se od křesťanství v jeho přirozené formě. Takovýto přístup k životu shledávám však energií, energiemi, rezonující, rezonujícími, na stejné, či obdobné energii, jakou je, jsou: války prvoútočné, >>terorismus<<, Ničení.. i vztahů.. Lásky, Lásek.., Rodin.., Planety Země, přírody, fauny na ní, tedy chováním poněkud FAŠISTICKÝM. Říkají tomu, nejednou:
,,SVOBODA SLOVA, slov, SVOBODA". 
"Korektnost" OZNAČUJÍ ZA HANBU I, Slušnost za uťápnutost, 
NEZŘÍZENOU I ZVRHLOU Zábavu SVOU I NA ÚKOR.. NA ÚČET JINÉHO, JINÝCH, NAZÝVAJÍ ,,VESELOU SVOU POVAHOU VE SVOBODĚ, VE SVOBODĚ SLOVA, SLOV."

VARUJÍ NEBESA VÁS, Homo Sapiens.., jakákoli negativa, byť i Rádoby plezírní Vaše, agresivní, i filmy takové, klipy, texty, scénáře, myšlenky.. či dokonce s cílem komukoli jakkoli uškodit..(specialisté na.. 
toto bývají ajťáci..Jakó například SPRÁVCI YOUTU. BE RÁDOBY NEJEDNOU BARBARSKO FAŠISTICKÉ TOŤ ,,GRÁZLÍ" TÍM, CO PROMÍTAJÍ coby jako reklamní spory nejednou, například v odkazech u písní, VE STYLU TAK HAJZLŮ..smích už nad tímto, přešel mnoho, přemnoho TAKOVÝCH.. /můžete si S TÍM JÍT DO PRDELE, DO TÉ VAŠÍ GRÁZLÍ, HAJZLI.. / NEJEN VŠAK ONI) , SE VÁM NA ZEMI VRÁTÍ, VRACÍ,.. SVÝM PŮVODCŮM V ČASE A JEJICH BLÍZKÉMU I ŠIRŠÍMU OKOLÍ LIDÍ.., BUMERANGOVĚ V ČASE, SILOU KOSMU NEZMĚRNOU !! TAKOVÝ JE JEDEN ZE ZÁKONŮ KOSMU. 
Snad jsem se vyjádřil JASNĚ. 
NO, JEŠTĚ PRO UPŘESNĚNÍ:
SEREŠ, SERETE..NASÍRÁTE.. JAKKOLI: BOHA ? STVOŘITELE VEŠKERENSTVA ? 
PAK SE NEDIV(te) !!! 

Křesťanství ve své přirozené formě uctívá i přijímá pro soužití ekumenicky i náboženství jiná, založená na nenásilí (prvoútočném..obrana,adekvátní,nutná,případná,i prevence obranná, jsou dovoleny, ba i povinnost. Jen ztěží si lze například představit, že někdo, ať už člověk věřící v něco, s vírou nějakou, nebo tak zvaný ateista.. přijde ublížit například dítěti, a rodiče toho dítěte mu dají ještě dobrovolně k dispozici dítě druhé, ve smyslu strohého citátu z Bible, že mají, dostanou li políček, nastavit druhou tvář).., na toleranci k bližním na Zemi, na humanitě, v Lásce.

Dnešní FAŠISTÉ, FAŠISTKY (jak výše uvádím), provozují svůj fašismus na mnoha úrovních.. i Rádoby skrývaných.. Například pokusy o mentální teror, šikanu..Rádoby duchovní války.. od toho už je krůček k projevení se na Zemi různých menších i větších neštěstí, i přírodních, také ale i terorismu i se zbraněmi.. i sebevražedné, válek.. i konvenčních.. KDEKOLI NA PLANETĚ neboť V KOSMU JE na kvantové úrovni VŠE PROPOJENÉ, COBY ,,SPOJENÉ NÁDOBY". 

A Lidé se i v takových případech, ptají.. i FAŠISTÉ, FAŠISTKY - Ti: ,,JAK SE TO, ČI ONO, MOHLO STÁT ? JAK TO, ŽE SE TO STALO.. TAK i NAJEDNOU.. nejednou.. ". 

TAKOVÝTO ZPŮSOB ŽIVOTA, TAKOVÝTO ,,ŽIVOTNÍ STYL", TEDY: VÉST FAŠISTICKY TAKOVÉHLE BOJE, VÁLKY.. PRVOÚTOČNÉ, 
VÉST TAKOVÝ RÁDOBY PRVOÚTOČNÝ KŘIVÁCKO ZÁŠKODNICKO FAŠISTICKÝ ŽIVOTNÍ STYL, BYŤ I DOMĚLE SKRÝVANÝ, MASKOVANÝ, IGNOROVÁNÍ **MÉHO PÍSMA**, **MÝCH PŘIKÁZÁNÍ, MÝCH DOPORUČENÍ** PROTO NIKOMU V ZÁJMU I JEHO VLASTNÍ OSOBNÍ BEZPEČNOSTI, V ZÁJMU BEZPEČNOSTI I BLIŽNÍCH NA ZEMI, V ZÁJMU I OPTIMÁLNĚ UDRŽITELNÉHO ŽIVOTA.. ,,NE DOPORUČUJI". 

Cynik, cynikové si.. třeba i namítnou..,,Pch.. stejně by se to, které, neštěstí stalo.."
Na to **Já** odpovídám:
,,Možná, že i stalo.. ALE MOŽNÁ TAKÉ ,,NE". 


~~
Myslíte si, že je zde potřebné, abych sem psal další článek? Články? Že tenhle jeden je zde málo?
**NO,  Uvidíme** :-).. 


Je možné, že: možná je to spolu s www Linkem pod hlavičkou zdejší na blog Můj:

 tak ,,akorát." :-) .



~~~

Vybraný příspěvek

Deníček.. občasníček.. Zpravodajský **Můj** zde N. 1

( 14.11.2020 ) : ČESKÁ ( VLTAVA~KAREL GOTT )..   www : **  JESUS SCHOOL ONE ..  ** POLITICKÁ, MEDIÁLNÍ,  scény ty.. a nejen ony.. jsou, jak ...